Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Babyshower -

Een baby op komst en op zoek naar een sprookjesachtige locatie voor het vieren van een babyshower? Dudok In Het Park biedt de perfecte plek, midden in het park aan de voet van de Euromast. 

- Babyshower high tea -

Onze high tea kost €25,50 per persoon en bestaat uit verschillende zoete en hartige hapjes, zoals een verse scone met clotted cream en jam, sandwiches, taartjes en nog veel meer lekkers uit onze eigen Dudok Patisserie. Ook wordt er onbeperkt thee geserveerd. Één ding is zeker: met een lege maag gaan jullie niet naar huis!

- Mogelijkheden tot uitbreiding -

Extra feestelijk uitpakken? Begin de high tea dan met een glaasje bubbels. Uiteraard bieden wij ook een heerlijke alcoholvrije-variant aan voor de mama-to-be!


Allergieën en dieetwensen
Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Wij verzoeken je ons hier voorafgaand aan de reservering van op de hoogte te brengen, dan doen wij ons uiterste best om een aangepaste high tea te serveren.

- Decoratie -

Bij een feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk vrolijke decoratie! Daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om de tafel te versieren. Wij zorgen dat de tafel voor aanvang klaar staat, zodat de nodige decoratie door jullie zelf kan worden aangebracht.

Wij vragen je vriendelijk de versiering na afloop van de babyshower wel weer mee te nemen.