Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

- Babyshower -

Op zoek naar een mooie locatie voor het vieren van een babyshower of een gender reveal? Dudok In Het Park biedt de perfecte plek, midden in het park aan de voet van de Euromast.

- Het aanbod -

Bij Dudok In Het Park kunnen aanstaande ouders en hun gasten genieten van een heerlijke high-tea. Het assortiment bestaat uit zoete en hartige lekkernijen, verfrissende drankjes en natuurlijk speciale mocktails. Allemaal samengesteld om aan de wensen van onze gasten te voldoen.

- De high tea -

De high tea kost €28,50 per persoon en bestaat uit verschillende zoete en hartige hapjes, zoals een verse scone met clotted cream en jam, sandwiches, taartjes en nog veel meer lekkers uit onze eigen Dudok Patisserie. Ook wordt er onbeperkt thee geserveerd. Één ding is zeker: met een lege maag gaan jullie niet naar huis!

Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Wij verzoeken je ons hier voorafgaand aan de reservering van op de hoogte te brengen, dan doen wij ons uiterste best om een aangepaste high tea te serveren.

- Voorwaarden -

De babyshower of gender reveal kan alleen worden georganiseerd als er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

– De babyshower of gender reveal kan alleen doorgaan als de locatie beschikbaar is,

– Omzetgarantie is vereist,

– Betaling moet ter plekke worden voldaan.