Reserveren

Welkom bij Dudok! Wij nemen op voorhand geen tafelreserveringen aan. Wij nodigen u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid. Wel is het mogelijk om een reservering te maken voor een high-tea. Wij hanteren hiervoor een uiterlijke aankomsttijd van 15:30 uur. Wilt u reserveren voor een groep? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Let op: een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Hopelijk tot snel!

Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten bij het plaatsen van de reservering, wij bekijken graag de mogelijkheden.

Dudok Jazz Tour - Uitverkocht

Op zaterdag 2 juli tillen we de definitie van ‘zwoel’ naar een hoger niveau met Trio Tango Extremo. Tijdens deze zomerse zaterdagmiddag laten de violiste, pianist en contrabassist dappere cross-overs tussen Europese en Zuid-Amerikaanse folklore, klassieke invloeden, jazz en ‘tango nuevo’ horen. Het concert inclusief lunch kost €19,50 per persoon.

Op dit moment zijn alle stoelen gereserveerd en is het helaas niet meer mogelijk om een reservering te plaatsen.

De line-up van de Dudok Jazz Tour is samengesteld door saxofonist Thijs Nissen en in samenwerking met Stichting Closer to Jazz.