Reserveer een tafel bij Dudok

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen, tot die tijd zijn onze locaties open voor to-go. U vindt onze actuele openingstijden op onze homepage.

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Zalen -

Dudok Den Haag beschikt over Studio Dudok, die zich uitstekend leent voor presentaties, persconferenties, debatten of (live) radio- en televisie uitzendingen gezien zijn unieke locatie middenin het Haags politieke mediacentrum. Natuurlijk kan onze zaal ook worden ingericht voor een informeel diner, lunch of receptie tot 100 personen. Daarnaast is er een mogelijkheid om van de afgesloten Glazen Kamer aan de voorzijde van ons pand gebruik te maken voor kleinschalige evenementen. Beide zalen beschikken over alle benodigde audiovisuele hulpmiddelen.

Uiteraard zorgen wij ook graag voor alle happen en dranken gedurende het evenement. Het team stelt hiervoor graag een op maat gemaakte culinaire invulling voor u samen. Neem contact op met onze salesafdeling via denhaag@dudok.nl om de mogelijkheden te bespreken.