Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.

- Lezingen en Debatten -

Recht tegenover het binnenhof ligt Dudok Den Haag en hiermee dan ook de ideale locatie voor het organiseren van lezingen en debatten!

Wij verwelkomen uw gezelschap graag in onze studio; een mooie, lichte ruimte met indrukwekkende raampartijen met uitzicht op onze binnentuin. De zaal kunnen wij met diverse opstellingen inrichten passend bij het idee, dat u voor ogen heeft.

- Faciliteiten & zaalopstellingen -

Onze studio beschikt over een open, gratis WiFi-netwerk. Daarnaast kunnen wij verschillende audiovisuele middelen verzorgen, zoals een flip-over, beamer, scherm en microfoons. Heeft u andere wensen, dan schakelen wij graag onze vaste partner in, die u kan voorzien van aanvullende apparatuur.

De zaal is naar eigen inzicht in te richten, waarbij meerdere opstellingen mogelijk zijn, maar wij denken uiteraard graag met u mee om de meeste geschikte opstelling voor uw evenement te vinden!

Vraag informatie aan

- Arrangementen -

Om uw bijeenkomst compleet te maken bieden wij verschillende vergaderarrangementen aan. Wat dacht u van een koffieontvangst met onze fameuze Dudok appeltaart? Uiteraard bieden wij daarnaast verschillende lunch-, borrel-, en diner mogelijkheden, zodat het de gasten aan niets ontbreekt.