Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol en enthousiasme voor u klaar. Wij stellen altijd een aantal plekken beschikbaar voor reserveringen, maar willen daarnaast ook graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, zoals u dat van Dudok gewend bent. Is er geen plek meer beschikbaar op de website? Dan nodigen wij u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid voor het maken van een reservering aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Uw event -

Bij Dudok Den Haag kunt u terecht voor het organiseren van diverse zakelijke en particuliere evenementen op een karakteristieke locatie, recht tegenover het Binnenhof. Natuurlijk compleet verzorgd met heerlijke dranken en happen uit eigen keuken. Met een evenement in één van de indrukwekkende zalen van Dudok Den Haag wordt iedere gelegenheid bijzonder. Ook ons ruime terras en binnentuin staan tot uw beschikking!

Zakelijke events

De ultieme bedrijfsborrel, een inspirerende brainstormsessie, een zakelijke lunch of gewoon een goed verzorgde vergadering, het kan allemaal bij Dudok Den Haag.

Particuliere events

Een feestelijke babyshower, een afstudeerborrel of een compleet verzorgde verjaardagspartij, Dudok Den Haag verzorgt het en u hoeft zelf nergens meer aan te denken.

Zalen

De studio en de glazen kamer zijn zeer geschikt voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten, zoals bruiloften, vergaderingen, verjaardagen, babyshowers, jubilea en bedrijfsuitjes.