Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol en enthousiasme voor u klaar. Wij stellen altijd een aantal plekken beschikbaar voor reserveringen, maar willen daarnaast ook graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, zoals u dat van Dudok gewend bent. Is er geen plek meer beschikbaar op de website? Dan nodigen wij u graag uit om langs te lopen en bij onze collega’s te informeren naar de beschikbaarheid voor het maken van een reservering aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Contact -

Heeft u vragen, of wilt u wat aan ons melden over Dudok Den Haag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bel ons. Uiteraard mag u ook altijd even bij ons naar binnen lopen, onze medewerkers staan u graag te woord!

Dudok Den Haag
Hofweg 1A
2511 AA Den Haag

Telefoon
+31 70 890 0100

Email
denhaag@dudok.nl

- Bereikbaarheid & Parkeren -

Dudok Den Haag ligt recht tegenover het Binnenhof op 12 minuten loopafstand van Den Haag Centraal Station. Busstation Hofweg is gesitueerd aan de overkant van de straat, maar ook per tram zijn wij gemakkelijk te bereiken door de diverse tramhaltes in onze nabije omgeving.

Wanneer u Dudok Den Haag met de auto bezoekt, kunt u voordelig parkeren bij Interparking Museumkwartier. Deze parkeergarage ligt op 5 minuten loopafstand van ons restaurant. U kunt uw parkeerplek hier alvast gemakkelijk online reserveren.

Daarnaast is Dudok Den Haag volledig rolstoeltoegankelijk.

Contactformulier

Neem contact op met Dudok Den Haag