Reserveer een tafel bij Dudok

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol en enthousiasme voor u klaar. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Vergaderingen -

Dudok Den Haag biedt de ideale locatie om met uw bedrijf te vergaderen, te brainstormen, een workshop te geven of een presentatie te verzorgen.

Onze glazen kamer is erg geschikt voor kleinere gezelschappen. Intiem maar toch open door de glazen wanden richting de brasserie. Voor grotere gezelschappen beschikken wij over de Studio. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die er nodig zijn om een succes van uw vergadering te maken. Denk hierbij aan een compleet arrangement met koffie, thee en iets lekkers, maar ook aan het gebruik van audiovisuele hulpmiddelen, zoals een beamer en scherm.

- Faciliteiten & Zaalopstellingen -

Onze locatie beschikt over een open, gratis WiFi-netwerk. Daarnaast kunnen wij verschillende audiovisuele middelen verzorgen, zoals een flipover, beamer, scherm en microfoons. Ook werken wij samen met een vaste partner, die aanvullende apparatuur voor u kan verzorgen indien gewenst.

Uiteraard denken wij graag met u mee voor het bepalen van de meest geschikte opstelling voor u en uw gezelschap. Wij vertellen u graag meer over de maximale capaciteit behorend bij de diverse indelingen.

- Arrangementen -

Om elke vergadering compleet te maken bieden wij verschillende vergaderarrangementen aan. Wat dacht u van een koffieontvangst met onze fameuze Dudok appeltaart?
Uiteraard bieden wij daarnaast verschillende lunch-, borrel- en dinermogelijkheen aan zodat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Informeer naar onze diverse vergaderarrangementen