Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Zakelijke lunch of diner -

Op zoek naar een karakteristieke en centraal gelegen locatie voor een lunch of diner met een groep? Dudok Arnhem biedt u de ideale plek! Vanaf 10 personen heeft u de keuze uit verschillende groepsmogelijkheden. Uiteraard kunt u met uw gezelschap plaatsnemen in onze brasserie, maar wij bieden ook de optie aan om uw gezelschap te verwelkomen in onze zaal voor een meer intieme setting.

- Culinaire impressie lunch -

Variërend van een indrukwekkende Dudok lunch étagère met rijkelijk belegde broodjes en verschillende zoetigheden, tot een uitgebreide warme lunch. Of gaat u toch liever voor het klassieke twaalf-uurtje?

Informeer naar onze uitgebreide lunchmenu's voor groepen

- Culinaire impressie diner -

Variërend van een eenvoudig, maar goed diner met de geroemde Dudok burger tot een uitgebreid driegangendiner met bijpassende wijnen, of kiest u toch liever voor een meer informele setting met een walking dinner of buffet? Uiteraard maken wij altijd gebruik van verse producten en zijn onze gerechten met veel liefde bereid.

Alles is mogelijk bij Dudok en wij maken dan ook graag een persoonlijk voorstel voor u.