Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Vergaderingen -

Dudok Arnhem biedt de ideale locatie om met uw bedrijf te vergaderen, te brainstormen, een workshop te geven of om een presentatie te verzorgen. De hoge plafonds, lichte ruimte en klassieke uitstraling van het monumentale bankgebouw zorgen ervoor dat Dudok Arnhem een levendige en inspirerende omgeving is voor vergaderingen.

Wij beschikken over alle faciliteiten die er nodig zijn om een succes van uw vergadering te maken. Denk hierbij aan een compleet arrangement met koffie, thee en iets lekkers, maar ook het gebruik van audiovisuele hulpmiddelen, zoals een beamer en scherm of een flipover behoren tot de mogelijkheden.

- Faciliteiten & zaalopstellingen -

Onze van Ranzowzaal beschikt over een open, gratis WiFi-netwerk. Daarnaast kunnen wij verschillende audiovisuele middelen verzorgen, zoals een flipover, beamer, scherm en microfoons. Ook werken wij samen met een vaste partner die, indien noodzakelijk, aanvullende apparatuur kan verzorgen.

Uiteraard denken wij graag met u mee om de meeste geschikte opstelling voor u en uw gezelschap te bepalen. Wij vertellen u graag meer over de maximale capaciteit behorend bij de diverse indelingen.

- Arrangementen -

Om elke vergadering compleet te maken, bieden wij verschillende vergaderarrangementen aan. Wat dacht u van een koffieontvangst met onze fameuze Dudok appeltaart?

Uiteraard bieden wij daarnaast verschillende lunch-, borrel- en dinermogelijkheden aan, zodat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Informeer naar onze diverse vergaderarrangementen