Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Bedrijfsborrel -

Personeelsfeest, nieuwjaarsreceptie, kerstborrel, partnerborrel of bedrijfsjubileum? Dat moet worden gevierd! Dudok Arnhem biedt een prachtige karakteristieke locatie recht tegenover de Eusebiuskerk in het centrum van Arnhem. Hiermee bieden wij de ideale plek voor uw borrel of bedrijfsfeest.

- Culinaire invulling -

Wij serveren verschillende soorten hapjes om uw borrel of feest helemaal compleet te maken; van de klassieke Dudok bitterbal of een frietje met truffelmayonaise tot onze smaakvolle bruschetta-bites met uiteenlopende toppings. Uiteraard zijn wij ook in staat om vegetarische en veganistische snacks te verzorgen. Wat uw wensen ook zijn, we denken graag met u mee!

Informeer naar de diverse borrelarrangementen