Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Zakelijke events -

Een zakelijk evenement om nooit te vergeten organiseert u bij Dudok Arnhem. Een inspirerende kennissessie, de ultieme bedrijfsborrel of gewoon een goed verzorgde vergadering op een karakteristieke locatie, compleet verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes.

Bedrijfsborrel

Uw eindejaarsborrel, bedrijfsjubileum of personeelsfeest onder het genot van heerlijke Dudok bites en diverse dranken

Vergaderingen

Dudok Arnhem biedt een sfeervolle en centraal gelegen locatie om gezamenlijk te brainstormen of  te sparren over de komende bedrijfsplannen

Zakelijke lunch of diner

Uitgebreid lunchen of sfeervol dineren met uw gezelschap in onze intieme binnentuin of in onze indrukwekkende zaal

Productlancering

Uw nieuwe product voor het eerst presenteren aan het grote publiek in een karakteristiek monumentaal bankgebouw uit 1920