Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u mogen verwelkomen! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar. Een reservering kan enkel worden gemaakt voor een plek in ons restaurant. Mocht er bij aankomst voldoende plek beschikbaar zijn op ons terras, kunt u hier in overleg plaatsnemen. Op vrijdag en zaterdag is het alleen mogelijk om te reserveren aan de deur. Hopelijk tot snel!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Bruiloft -

Trouwen in een monumentaal bankgebouw uit 1920, midden in de stad, met het stadhuis binnen handbereik! Een authentiek pand met een eigentijds interieur.

U vindt ons pal onder de indrukwekkende toren van de Eusebiuskerk, aan de Sint Jansbeek, die sinds 2017 weer door het Arnhemse stadshart stroomt. Wij bieden de mogelijkheid gehele dag bij ons door te brengen; van sprookjesachtige ceremonie, gezellige receptie en uitgebreid diner tot het onvergetelijke feest!

- Jullie droombruiloft -

Jullie huwelijksdag is een speciale gebeurtenis. Een romantische dag waarop alles vlekkeloos moet verlopen. Bij ons hebben jullie één contactpersoon, die assisteert met de organisatie van de grote dag en adviseert in alle voorbereidingen. Onze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in fijne samenwerkingen met leveranciers op het gebied van weddingstyling, bloemdecoratie, entertainment, ambtenaren van de burgerlijke stand en professionele ceremoniemeesters.

Vraag informatie aan

- Van Ranzowzaal -

Dudok Arnhem beschikt over een prachtige hoge ruime zaal, de Van Ranzowzaal, dit is een besloten ruimte die zich bevindt boven ons restaurantgedeelte en zeer geschikt is voor recepties, diners en feesten.

De zaal kan in tweeën worden gesplitst middels een hoger en een lager gelegen gedeelte. De van Ranzowzaal is een prachtige hoge ruimte, waar de oorspronkelijke elementen van het monumentale pand met oog voor detail zijn gecombineerd met de eigentijdse Rotterdamse stijl van Dudok. Zo is er een industriële touch aangebracht en worden de houten balken in het plafond gecombineerd met zwarte stalen elementen in bijvoorbeeld de bar.

- De bruidstaart -

Bij jullie trouwdag hoort natuurlijk de állermooiste bruidstaart! Deze kunnen wij verzorgen in samenwerking met onze leverancier Enjoy-cakes. Enjoy-cakes staat bekend om haar service en begeleiding. Vanaf het kiezen van een bruidstaart tot aan de levering. Ook bij speciale dieetwensen denken ze graag mee. Zo maakt Enjoy-cakes glutenvrij, lactosevrije en vegan bruidstaarten of kleine gebakjes. Overal wordt aan gedacht zodat u zorgeloos kunt genieten.

Vraag informatie aan