Reserveer een tafel bij Dudok

Op dit moment zijn wij helaas gesloten i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen u binnenkort weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Reserveren -

Je kunt van woensdag tot en met zondag genieten van een culinaire avond uit bij Dudok Aan De Maas.

Je kunt online een reservering plaatsen via onderstaand reserveringssysteem. Op woensdag, donderdag en zondag hanteren we geen shifts. Alle mogelijke tijden om voor deze dagen te reserveren (vanaf 17:00 tot 20:30) kun je vinden onder het kopje eerste shift. Mocht je nog vragen hebben of een collega willen spreken kun je ons natuurlijk bereiken door te bellen naar 010-2908442 of door een mailtje te sturen naar aandemaas@dudok.nl We helpen je graag!

Bij mooi weer zetten wij een tafel klaar op ons zomerterras. In het geval van minder weer heb je een plek in de gezellige binnenruimte van Café Rotterdam, waarbij het mooie uitzicht op de Erasmusbrug door de omvangrijke geheel glazen pui natuurlijk blijft!

Wij kijken uit naar jullie komst!