Reserveer een tafel bij Dudok

Vul onderstaand formulier in om een tafel te reserveren bij Dudok Aan de Maas. Wij ontvangen u graag binnenkort!

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- Reserveren -

Vanaf 3 juni is het zo ver! Je kunt gedurende de zomermaanden van woensdag tot en met zondag genieten van een heerlijk vakantiegevoel bij Dudok Aan De Maas.

We werken enkel met reserveringen. Én, bij het Pop-up zomerterras zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer. Bij mooi weer hebben we de ruimte om een groot aantal gasten buiten op ons brede terras te kunnen verwelkomen. Ook bij slecht weer ontvangen we je natuurlijk graag, maar dan zitten we aan een maximum van 30 gasten gebonden. Daarom delen we graag wat belangrijke informatie over de reserveringsmogelijkheden:

  • We werken met een vroege en late shift
  • Per shift hebben de eerste 30 gasten* met een reservering áltijd een plek, bij mooi weer buiten en bij slecht weer binnen.
  • Als deze 30 plekken gereserveerd zijn, kun je een plek op de wachtlijst reserveren. Afhankelijk van het mooie weer, krijg je vroeg in de ochtend bericht of het terras open gaat en of we jou inderdaad kunnen verwelkomen.

*    Het aantal van 30 personen geldt voor de maand juni. Afhankelijk van overheidsbesluiten kunnen we dit aantal op een later moment hopelijk verhogen.

Je kunt nu online een reservering plaatsen. Mocht je nog vragen hebben of een collega willen spreken kun je ons natuurlijk bereiken door te bellen naar 010-2908442 of door een mailtje te sturen naar aandemaas@dudok.nl – We helpen je graag!

Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen verwelkomen, we gaan er een mooie zomer van maken!