Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol en enthousiasme voor u klaar.

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

- North Sea Round Town X Dudok -

Geniet deze zomer van de meest smakelijke muziektour van Rotterdam. De Dudok Jazz Tour vindt voor de derde keer plaats, en is inmiddels gerust een North Sea Round Town-traditie te noemen. Met livemuziek en een heerlijke borrel, high tea of dinerarrangement, smelten de passies van Dudok en North Sea Round Town samen. Met als resultaat twee uitverkochte tours in 2021 en 2022!

In het eerste weekend van juli schuif je aan bij Dudok Rotterdam, Dudok In Het Park en Dudok Aan De Maas voor de lekkerste jazz en beyond, terwijl je geniet van de heerlijke keuken. Deze concertreeks is een must voor zowel muzikale als culinaire fijnproevers.

Dudok Jazz tour

Dinnershow + afterparty 1 juli

Op zaterdag 1 juli wordt het dansen op de vrolijke noten van Trio Fadel, Latif & Alves samen met zangeres Lilian Vieira. Pianiste/accordeoniste Elizabeth Fadel, percussionist Sandro Alves en gitarist Nelson Latif maken een reis door de Braziliaanse instrumentale muziek en verkennen het Braziliaanse cultureel erfgoed. Zangeres Lilian Vieira maakt het plaatje af met prachtige Portugese woorden.

De zwoele latin-klanken, de ondergaande zon en een heerlijk driegangendiner vormen de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke avond.

Dinerarrangement à €47,50 per persoon:

  • Welkomstdrankje
  • Driegangendiner
  • Exclusief overige drankjes en optionele vierde gang

Van 18.30 tot 00.00 uur

Dudok Jazz tour

Dinnershow zondag 2 juli

Zanger-gitarist Marcelo Godoy, gitarist en cavaquinho-speler Nelson Latif en percussionist Sandro Alves verenigen de muziektradities uit hun geboorteland Brazilië met hun eigen muzikale persoonlijkheid. Hun repertoire bestaat uit vrolijke bossanova’s, spannende samba’s en aanstekelijke choro’s, akoestisch gespeeld waardoor de subtiliteit en de rijke harmonie van de Braziliaanse muziek goed tot haar recht komt. Daar voegen we graag de veelzijdige harmonicaspeler Alex Rossi aan toe om er zeker van te zijn dat niemand stil kan zitten.

De zwoele latin-klanken, de ondergaande zon en Dudok’s heerlijke driegangendiner vormen de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke avond.

Dinerarrangement à €47,50 per persoon:

  • Welkomstdrankje
  • Driegangendiner
  • Exclusief overige drankjes en optionele vierde gang

Van 16.00 tot 21.00 uur