Reserveer een tafel bij Dudok

Wat fijn dat wij u weer mogen verwelkomen! Onze collega’s staan weer vol en enthousiasme voor u klaar.

Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u vragen hebben over uw reservering, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!
We zijn momenteel gesloten. Graag ontvangen wij u op een ander moment!

Sinds juni 2020 vindt u ons pop-up restaurant bij de Cruise Terminal. Een culinaire bestemming aan het water in hartje Rotterdam. Een fijne plek om samen te komen en nieuwe herinneringen te maken op culinair gebied! 

Een onovertroffen uitzicht op de Rotterdamse skyline, lekker eten, een goed glas wijn en fijn gezelschap. Of u er nu al eens bent geweest of niet, het uitzicht blijft adembenemend. Geniet van onze Zuid-Europees geïnspireerde gerechten met Rotterdamse twist.

Dudok Jazz Tour

Zaterdag 1 en zondag 2 juli

Geniet deze zomer van de meest smakelijke muziektour van Rotterdam. De Dudok Jazz Tour vindt voor de derde keer plaats, en is inmiddels gerust een North Sea Round Town-traditie te noemen. Met livemuziek en heerlijke dinerarrangementen, smelten de passies van Dudok en North Sea Round Town samen.

In het eerste weekend van juli schuif je aan bij Dudok Aan De Maas voor de lekkerste jazz en beyond, terwijl je geniet van de heerlijke keuken.

Kies voor onze dinnershow met afterparty van Trio Fadel, Latif & Alves + Lilian Vieira op zaterdag of geniet van de zwoele latin-klanken van Marcelo Godoy Trio featuring Alex Rossi en de ondergaande zon op zondag 2 juli.

Menu

Onze chefs verzorgen een heerlijk menu met Franse inslag. Een combinatie van vertrouwde bistro klassiekers en eigentijdse gerechten van het seizoen. Het Dudok team serveert met veel plezier een 3- of 4-gangen keuzemenu.

Een 3-gangen keuzemenu kost 37,50 en een 4-gangen keuzemenu kost 42,50. Ook voor kinderen tot 12 jaar bieden wij een speciaal 3-gangen menu aan voor 17,50.

Locatie

Gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, dient de Cruise Terminal al decennialang als aankomst- en vertrekhal voor passagiers die van Rotterdam naar verre oorden reizen. De plek ademt historie, is omringd door adembenemende architectuur en biedt een onovertroffen uitzicht over de maas en de skyline van Rotterdam. Op de kade, vlak voor de kenmerkende bogen van dit rijksmonument, staat deze zomer het verhoogde terras van Dudok Aan De Maas.

Zee van ruimte

Hoewel het de afgelopen jaren steeds drukker wordt op de Wilhelminakade, biedt het terras van de Cruise Terminal zeeën van ruimte. Ruimte om ontspannen te genieten, ruimte voor een snelle foto met de skyline als decor en ruimte voor verantwoorde en gastvrije bediening van onze collega’s. Daarnaast treffen wij natuurlijk alle benodigde maatregelen op het gebied van hygiëne en volgen wij alle voorschriften voor restaurants.

32 jaar geleden begon het Dudok avontuur! 

Onze roots liggen in Rotterdam, waar we in 1991 de deuren opende van onze eerste locatie aan de Meent. Anno 2023 zijn de locaties en producten van de Dudok Horeca Groep niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca, evenementenbranche en wereld van patisserie.

Wat is er in 32 jaar allemaal veranderd? We kunnen alvast verklappen: heel veel! Inmiddels bestaat de Dudok Horeca Groep niet alleen meer uit Dudok locaties. We openden afgelopen jaren nog een aantal prachtige restaurants, winkels en evenementenlocaties.

Gelukkig zijn er een aantal dingen hetzelfde gebleven. We ontvangen bijvoorbeeld nog steeds elke dag ontzettend veel nieuwe en vaste gezichten binnen onze locaties. Daarnaast is onze appeltaart, die we in een klein hoekje van onze eerste vestiging zijn begonnen met bakken, nog steeds een grote favoriet van vele. 

Bekijk onze nieuwe brandmovie en ontdek meer van de Dudok Horeca Groep! 

#dudokmoment #dudokhorecagroep
Kom binnenkort genieten bij Dudok Aan De Maas! Van 1 t/m 5 februari openen wij onze deuren!
.
.
.
#DudokAanDeMaas #Dudokmoment
Dudok Aan De Maas opent haar deuren tijdens het @IFFR!

Schuif bij ons aan van woensdag 1 t/m zondag 5 februari. Meer informatie? Klik op de link in onze bio! 

We vragen je vooraf te reserveren: 
☎️ +31 10 290 8442
💻 dudokaandemaas.nl 
.
.
.
#Dudokmoment #Dudokaandemaas #IFFR #kopvanzuid #Rotterdamhotspot #Rotterdamdiner #cruiseterminal
Ben jij de perfecte match? Dudok is op zoek naar horecatoppers! Bekijk de link in onze bio voor alle vacatures. Zien we jou snel? 🙋🏽‍♀️
.
.
.
#dudok30 #dudokmoment #dudokgroep #brasserie #patisserie #rotterdam #denhaag #arnhem #horeca #werkenindehoreca #vacatures #hotspots #leukecollegas #borrels #opleiding #solliciteernu
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.