Reserveren

Welkom bij Dudok! Onze collega’s staan vol enthousiasme voor u klaar! Wij stellen altijd een aantal plekken beschikbaar voor reserveringen, maar willen daarnaast ook graag de ontmoetingsplek van de stad blijven, zoals u dat van Dudok gewend bent.

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging van uw reservering in uw e-mail inbox. Heeft u vragen over uw reservering, dan kunt u contact opnemen met de vestiging.

- Trainingen & carrière -

Dudok Horeca Groep is altijd op zoek naar fantastische nieuwe horecatoppers. Of je nou veel of weinig horecaervaring hebt maakt ons helemaal niets uit, wij leren je graag de kneepjes van het mooie vak!

Dudok Horeca Groep zet haar medewerkers graag in zijn of haar kracht, dit doen wij door de talenten van onze medewerkers nog beter te laten ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Van in de bediening tot floormanager, doorgroeien bij Dudok Horeca Groep is zeker mogelijk. Het enige wat wij van jou vragen is doorzettingsvermogen. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Dudok willen we je graag helpen naar jouw gewenste plek binnen de organisatie, hiervoor bieden wij de volgende faciliteiten aan:

  • Binnen iedere functie start je met een gedegen introductiecursus
  • Je krijgt de kans om verschillende trainingen en cursussen te volgen om zo vakkennis continu te blijven verbreden
  • Een ondersteunende werksfeer, waarbij collega’s altijd voor je klaarstaan met tips & tricks
  • Blijf op de hoogte van nieuwe trends binnen de branche door producttrainingen
  • Door het jaar heen staan we met elkaar even stil bij bestaande processen middels een opfriscursus

Dudokkers aan het woord

Veel huidige collega’s hebben dit traject al achter de rug of zitten hier middenin. Hoe leuk is het om aan hen te vragen hoe zij hun jaren bij Dudok ervaren en waarom ze niet meer weg te krijgen zijn binnen de groep. Lees de voordelen van je eventuele toekomstige collega’s hieronder!

- Werken binnen Dudok Horeca Groep, maakt het mogelijk om binnen verschillende locaties aan de slag te gaan -

- Dudok helpt je om samen te ontdekken hoe jij als beste in je kracht staat -

- De gezelligheid binnen Dudok heeft geleid tot een hecht en gezellig team. Iedereen wilt voor elkaar een stapje extra zetten -