Zaalverhuur

De dynamische omgeving en centrale ligging van de vestigingen maakt Dudok tot een inspirerende locatie voor evenementen en bijeenkomsten. Alle vestigingen beschikken over besloten ruimtes en zijn uitermate geschikt voor diners, lunches, vergaderingen, borrels en presentaties.


Ook kunnen wij voor u catering op locatie verzorgen. Hiervoor werken wij samen met onze partner Ma Guise Catering.

Arnhem > Van Ranzowzaal & Pakhuis Lobby

De Van Ranzowzaal in Dudok Arnhem is een prachtige ruimte, waar de oorspronkelijke architectuur van het monumentale Van Ranzowsgebouw is gecombineerd met de eigentijdse Dudokstijl. De zaal is geschikt voor uiteenlopende activiteiten en voor zowel grote als kleine gezelschappen. Voor elke gelegenheid, of het nu een bruiloft, receptie, vergadering of lezing is, wordt de ruimte op maat ingericht. Met een eigen entree aan de Koningstraat is de privacy van uw evenement gegarandeerd.


Pakhuis Lobby

In Dudok Studio's bevindt zich de pakhuis Lobby. Dit is een sfeervolle ruimte die uitermate geschikt is voor vergaderingen en andere formele en informele bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld een high tea of diner voor gezelschappen van 2 tot 12 personen. Voor nadere informatie en prijsopgave verzoeken wij u contact met ons op te nemen.


Neem contact met ons op voor meer informatie!

026-3511872 

arnhem@dudok.nl

Den Haag > Zalen

Studio Dudok bevindt zich midden in het Haags Media Centrum en is bij uitstek geschikt voor (live)radio- en televisie-uitzendingen. Maar ook voor presentaties, persconferenties en debatten, lunch, diner of een receptie tot 100 personen. De studio, die recht tegenover de Tweede Kamer en het Binnenhof ligt, straalt een informele sfeer uit. Alle technische faciliteiten zijn voorhanden.


Indien u met een klein gezelschap apart wilt zitten, heeft Dudok Den Haag aan de voorzijde een glazenruimte die eveneens te huur is voor een besloten lunch, diner of vergadering.


Neem contact met ons op voor meer informatie!

070-8900100

denhaag@dudok.nl

Rotterdam > Dudok zalen

Dudok Rotterdam heeft de beschikking over twee zalen. De zalen zijn intiem en besloten, maar hebben toch een open karakter door de glazen pui die tegelijkertijd een inspirerend uitzicht over de benedenzaal van Dudok biedt. Perfect voor borrels, vergaderingen, workshops, presentaties en besloten bijeenkomsten.


Neem contact met ons op voor meer informatie!

010-4333102

rotterdam@dudok.nl