NIEUWS

Schrijfcafé Dudok Tilburg zondag 27 september 2015

We dragen allemaal een ongelofelijke schat aan herinneringen met ons mee. De ene herinnering komt makkelijk naar boven en voor de andere moet je iets dieper schatgraven. Tijdens dit schrijfcafé ga je op een speelse manier met je eigen herinneringen aan de slag. Autobiografisch schrijven is ontdekken, inspireren en soms ook confronteren. Nu je terugkijkt op een puzzelstukje uit je leven kun je tot nieuwe inzichten komen. Dingen die je dacht te zijn vergeten komen ineens weer tevoorschijn. Autobiografisch schrijven is ook terug gaan naar het kind in jezelf.

We gaan hiermee aan de slag in ons sfeervolle schrijfcafé in Dudok Tilburg waar zeker ook gelegenheid is om herinneringen uit te wisselen. Luisteren naar levensverhalen van elkaar zorgt vaak voor een feest van (h)erkenning.


Prijs: € 15,00 inclusief 2 consumpties

Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom. Heb je nog een vraag, neem dan even contact op: info@schrijfcafetilburg.nl

Dudok Den Haag donderdag 10 september gesloten

Donderdag 10 september 2015 is Dudok Den Haag de gehele dag gesloten vanwege een besloten partij.

Vrijdag 11 september bent u uiteraard weer van harte welkom.

De MANege Airborne


Op zaterdag 19 september organiseren De Ruyters Agency, Dudok Arnhem en 4-D Optiek de 15e editie van De MANege: Airborne.
Al een paar jaar zorgen wij ervoor dat iedereen zich prettig voelt op dit laagdrempelige feest waar iedereen welkom is: homo's, hetero's, bi's en lesbo's.
 
We pakken groots uit: DJ Dirty K en Hendrik Fischer staan achter de draaitafel en Megan Schoonbrood en Tiffanie Deelight hosten de avond en de PleeSisters de wc’s. Er zijn optredens van GoGo dansers Dominique Hansson en Marcus Amsterdam. In samenwerking met 4-D Optiek en By Bob presenteert 'the singles club' een eye- & underwear show. Ontwerper Sjaak Hullekes zal er met de aankleding in Dudok voor zorgen dat Dudok Arnhem een complete metamorfose ondergaat.
ARNHEM REMEMBERS BATTLE OF ARNHEM: expect to be amazed & celebrate freedom!!!

Dudok Arnhem, Koningstraat 40
Zaterdag 19 september, 22.00-04.00 uur

Facebook.com/DeManege


Voor online kaartverkoop klik hier

Dudok Arnhem maandag 17 augustus gesloten

Op maandag 17 augustus zijn wij met ons team op pad: D Day 2015!
Dudok Arnhem is daarom 17 augustus gesloten. Onze buren ontvangen u die dag graag. Dudok Arnhem is op dinsdag 18 augustus vanaf 8.00 uur weer open en wij vertellen u dan graag over onze ervaringen.

Dudok Rotterdam zoekt medewerkers bediening

We zijn op zoek naar nieuwe Dudok kanjers in onze bedieningsbrigade. Naast parttime medewerkers voor in het weekend en in de avond, zijn we op zoek naar fulltime medewerkers die ook overdag beschikbaar zijn. Kijk bij vacatures voor meer informatie.

Mosselgerechten in Dudok

Vanaf 15 juli serveert Dudok in alle vestigingen twee mosselgerechten: mosselen bereidt op Zeeuwse wijze of Mosselen met cider en crème fraîche. Beide hoofdgerechten worden geserveerd in de welbekende zwarte mosselpan met frites, salade, azijn met sjalotjes en remouladesaus.


Tijdens de Nationale Mosselweek, die van 29 augustus t/m 6 september loopt, worden daar twee bijzondere voorgerechten aan toegevoegd:

risotto met mosselen, courgette en paprika en mosselsoep met saffraan en peterselieolie.


Nieuwe menukaart Dudok Den haag

Vanaf woensdag 8 juli heeft Dudok Den Haag een nieuwe menukaart.


Op dinsdagavond 7 juli zijn we vanaf 17.30 uur gesloten i.v.m een proeverij voor onze kelners.


Zo kunnen zij u vanaf woensdag alles vertellen over de nieuwe gerechten.

in de Doelen zoekt jou

in de Doelen is op zoek naar medewerkers voor alle afdelingen.


Heb je ambitie om als floormanager, medewerker bediening, barista, bartender, kok, afwasser of schoonmaker aan de slag te gaan bij in de Doelen? Neem dan contact op via:


info@indedoelen.nl


Ervaring is een pre, een gastvrije instelling een must.

Café Rotterdam zoekt medewerkers bediening

Café Rotterdam zoekt medewerkers bediening.


We zijn op zoek naar nieuwe kanjers in onze bedieningsbrigade. Naast parttime medewerkers voor in het weekend en in de avond, zijn we op zoek naar fulltime medewerkers die ook overdag beschikbaar zijn. Kijk bij vacatures voor meer informatie.

De MANege Colours


Op zaterdag 27 juni is de dertiende editie van De MANege. Het leukste gay en open-minded feest van de Gelderse hoofdstad, waarbij iedereen het altijd heeft over de gemoedelijke en gezellige sfeer. Steeds meer publiek vanuit andere steden komt naar dit 3-maandelijkse gay event in de voor een avond tot club omgebouwde brasserie Dudok.
Thema dit keer is Colours. Het belooft dan ook een bonte en kleurrijke avond te worden. Diverse DJ’s staan weer achter de draaitafels o.a. Dirty K. Miss Megan geeft weer acte-de-presence. De MANege is onderdeel van het Fashion Festival Arnhem, trek daarom jouw meest fashionable  en fullcolour outfit aan!
De deuren van De MANege gaan open om 23:00 uur tot in de late uurtjes.
Dudok Arnhem Koningstraat 40 Arnhem (www.dudok.nl)
Meer info: www.facebook.com/DeMANege
Slaaptip: Holiday Inn Express op loopafstand van Dudok Arnhem


Klik hier voor de verkoop van kaarten.